En fantastisk bursdagsgave med natur og kultur

For ikke så lenge siden hadde jeg bursdag hvor jeg fikk den beste gaven av mannen min Per. Vanligvis ville jeg ikke delt det jeg har fått i gave, men denne faller bare så mye i tråd med vinterbading og naturopplevelser at jeg tror den kan tjene som inspirasjon. Gaven jeg fikk vil skape en fantastisk opplevelse for oss begge, for han har planlagt en lang tur med opplevelser, som inkluderer flere spennende stopp underveis. Vi har ikke vært på selve turen ennå, men jeg lover at når vi har gått, så følger jeg opp med de små og store opplevelsene underveis som naturen gir oss.

 

Det er en fantastisk gave som vil gi oss god tid til å snakke og nyte kulturelle og naturskjønne opplevelser sammen.

 

 

Den perfekte bursdagsgaven:

På bursdagen min fikk jeg et kart over turveien vår, hvor det bl.a. spise- og badepauser er planlagt underveis. Per har reservert bord, billetter og overnatting for hele turen, og det ser ut til at han har funnet de perfekte strendene hvor vi kan ta en svømmetur på turen vår, når musklene bare skal løsne litt eller vi bare trenger en pause . Noe av det fine med den turen er at vi ikke trenger å få til noe, men bare være og oppleve og kose oss sammen. Per har alle detaljene for turen under kontroll. Alt jeg har å pakke nå er turskoene, badehåndkleet og strandponchoen .

 

Når jeg ser nærmere på kartet over turen vår, ser jeg at ruten tar oss gjennom noen av de vakreste og mest frodige naturområdene sør for Aarhus. Vi skal blant annet overnatte på Norsminde, i et telt jeg kan se, for Per har satt et bilde av et telt på kartet, så jeg antar at det er slik vi skal overnatte. Jeg liker å sove i telt. Det vil gi oss en mer intens naturopplevelse med lyder og lukter tett innpå oss, slik at vi nesten tar på oss naturen når vi skal sove etter første dags fottur, og så har vi morgenbadet rett utenfor teltet og om været er fint kanskje en vakker soloppgang.

 

 

Vakker naturvei:

Jeg kan allerede forestille meg den vakre naturruten langs kysten. Hvis været er på sin beste side, kan vi gå langs vannet og nyte den friske luften og de beroligende lydene fra bølgene.

Hvis været ikke samarbeider, kan vi søke ly og følge ruta gjennom skogen i stedet. Å vandre i skogen er som å gå inn i en magisk verden. Lukten av frisk jord og grønne planter fyller luften. Hvert trinn bringer oss nærmere indre ro og tilknytning til naturen. Ren lykke.

 

Det er virkelig en gave som jeg ser frem til å åpne og dele og kanskje til og med inspirere deg til å lage en spesiell gave til en du er glad i :)

 

Du kan også være interessert i å lese om:

- Fysio bootcamp - fantastisk utetrening med fysioterapeuter

– Hvor lenge må du være i vannet når du bader om vinteren?

- Den perfekte badekåpen til dusjen

- Badesko og badehansker