3 uunnværlige ting på tur langs kysten: Beskyttelse, Komfort, Omsorg

Sublim fottur

Jeg gikk nok en tur med mannen min Per langs kysten og det var en sublim opplevelse som kombinerte frisk sjøluft, majestetisk natur og sand mellom tærne.

Som med alle utflukter, krever denne typen trek en god pakkeliste for å sikre at du får mest mulig ut av dagen. Min erfaring er at det er tre essensielle ting du absolutt må ha i sekken for å gjøre kystvandringen så hyggelig som mulig.

Cap: Solbeskyttelse og Style in One

La oss begynne med hodet, bokstavelig talt. En god caps er mer enn bare et motetilbehør; den har en funksjon. Når du er ute i naturen, er du mer sårbar for værets luner, og en caps av god kvalitet gir deg den doble fordelen med stil og beskyttelse. Jeg har blitt så glad i capsen min at den blir med meg på alle mine fotturer og badeturer.

Foto: Cap fra VinterBaderen

Det stilige designet og dempede fargen gjør at capsen passer til de fleste klærne mine. Hettens skygge skjermer ansiktet mot solens skadelige UV-stråler og hjelper til med å regulere kroppstemperaturen ved å holde hodet kaldt.

Det store myke badehåndkleet: En luksus du ikke vil klare deg uten

Neste element på listen er et stort, mykt og lett badehåndkle . Når jeg går langs kysten er sjansen stor for at jeg får lyst til å ta en forfriskende dukkert i det blå havet. Og her har jeg lært at det alltid er godt å ha et badehåndkle i vesken. Det er ikke bare å tørke meg av etter en svømmetur; det fungerer også som en komfortabel base hvis jeg bestemmer meg for å stoppe og nyte lunsj eller bare vil sitte og slappe av til lyden av bølgene.


Foto: Stort mykt badehåndkle fra VinterBaderen

VinterBaderens kvalitetshåndkle absorberer vann raskt og føles behagelig mot huden, noe som gjør det til en uunnværlig del av pakkelisten din.

Allround olje: Multifunksjonell hudpleie

Sist, men ikke minst, bør du ikke undervurdere hudpleie på turen. Sjøvann inneholder salt som kan tørke ut huden din. En flaske all-round olje er et must for enhver kystvandrer. Oljen bidrar til å holde huden hydrert, og kan også brukes til en rekke andre formål. Hvis jeg har hatt en liten ripe

Foto: Allround olje fra VinterBaderen

en dråpe olje kan raskt lindre. Og hendene mine tørker raskt etter en lang dag ute i naturen. Her fungerer oljen som en effektiv håndkrem. Det er et allsidig verktøy som erstatter flere andre produkter, noe som gjør det til et smart, plassbesparende valg.

Og et ekstra godt råd: Vurder gode svømmesko

I tillegg til disse tre produktene kan du også vurdere å ta med deg et par lette badesko i vesken. Ved flere av de danske kystene er det mange steiner,

Foto: Badesko og sjøbadebriller fra VinterBaderen

Og bading ved steinete strender kan øke risikoen for små rifter på tær og føtter. Her er det fint å ha på seg et par badesko slik at du unngår rifter på føttene, før du må sette dem tilbake i turskoene og fortsette turen. Samtidig beskytter skoene mot kulden i vannet, som kan forlenge oppholdet i vannet.
Med den godt pakket ryggsekken er du ikke bare godt rustet for din kystvandring, du er også klar for en dag full av eventyr og selvfornøyelse. God tur!

Kanskje du også er interessert i:

Bål på stranden

Fotturer der øyne og tanker har plass til å strekke seg